Ellen Zwart, Sales & Event Manager

“In een fijne, warme ruimte werd aan de keukentafel persoonlijke begeleiding/coaching gegeven. Het was voor de eerste keer met een bedrijf als dit en het is zeer goed bevallen. Het is prettig om objectief bekeken te worden en Karen heeft me een aantal bruikbare tips en tools voor in de praktijk meegegeven. De vooraf vastgestelde ontwikkeldoelen zijn allemaal gerealiseerd.

Tijdens de zware gesprekken voelde ik me op mijn gemak, terwijl er toch moeilijke en gevoelige punten werden besproken. Met een lach en een traan werd alles open gegooid en was ik na de gesprekken vaak wel moe maar erg rustig en werd het steeds duidelijker wat wel en niet werkt voor mij.

We hebben gewerkt aan organisatie diagnose en de inrichting van mijn afdeling en aan persoonlijke ontwikkeling /coaching voor meer structuur en effectiviteit. Karen was voor mij de perfecte persoon om mee te praten en te sparren. Ze heeft een open houding, duidelijke werkwijze en goede mix van professionele, krachtige uitstraling maar wel met een warme benadering.”