Anoniem

Mooi hoe je luistert, begrijpt en mijn vastlopers doorklieft met wijze woorden die helder maken waar ik mee aan de slag moet om verder te komen in mijn verwerking. Ook de tips om vooruit te gaan met nieuwe bronnen van energie en waakzaam te zijn voor de knoppen die tot reactief gedrag leiden, zijn heel waardevol.

Individuele coaching

  • “Karen kan snel schakelen tussen iets dat ze opvangt in de organisatie en de leervraag. Ze kan dat snel analyseren en er een case van maken’. Daardoor wordt het heel praktijkgericht.”
  • “Karen is analytisch sterk en kan goed schakelen tussen theorie en werkvloer. Ze is met haar analyses haarscherp.”
  • “Karen brengt theorie en praktijk op heldere wijze over en is een prettige gesprekspartner die openheid en vertrouwen oproept. Dat heeft op mij het effect dat ik daadwerkelijk mijn verhaal doe. Ik denk dat ze met heel veel verschillende typen mens prettig kan samenwerken.”
  • “Karen is confronterend en durft door te vragen. Zeker als ze het gevoel heeft nog niet op de bodem te zijn beland. Ik vind haar een fijne persoonlijkheid en heb echt wat aan de coachingsgesprekken gehad.”
  • “Dankzij de coaching heb ik meer zelfvertrouwen, sta ik steviger in mijn schoenen waardoor ik veel meer positieve impact heb.”

Marjolijn, in-between-jobs

“Ik vind dat Karen op een prettige manier begeleidt. Ze heeft een scherp oog voor wat het probleem precies is. Ik heb me open kunnen stellen omdat zij niet oordeelt en altijd integer is. Ze heeft me laten zien dat er veel meer mogelijk is dan ik dacht. Hierdoor ben ik anders naar mezelf gaan kijken. Ik voel me sterker en zekerder en zie de toekomst met vertrouwen tegemoet.”

Stefan, jong directielid familiebedrijf

“Karen gaf mij de begeleiding en het vertrouwen die ik nodig had om mijzelf verder te ontwikkelen. Zij heeft mij geleerd om met een bepaalde volgorde te leren werken en die stappen te zetten om iets tot een succes te brengen. Effectiever communiceren en het duidelijk overbrengen van mijn boodschap gaat mij nu goed af. Daarnaast begrijp ik nu beter wat de essentie van mijn werk is en hoe dat zich verhoudt tot dat van anderen. Daardoor wordt mijn werk nu ook leuker.”

Ellen Zwart, Sales & Event Manager

“In een fijne, warme ruimte werd aan de keukentafel persoonlijke begeleiding/coaching gegeven. Het was voor de eerste keer met een bedrijf als dit en het is zeer goed bevallen. Het is prettig om objectief bekeken te worden en Karen heeft me een aantal bruikbare tips en tools voor in de praktijk meegegeven. De vooraf vastgestelde ontwikkeldoelen zijn allemaal gerealiseerd.

Tijdens de zware gesprekken voelde ik me op mijn gemak, terwijl er toch moeilijke en gevoelige punten werden besproken. Met een lach en een traan werd alles open gegooid en was ik na de gesprekken vaak wel moe maar erg rustig en werd het steeds duidelijker wat wel en niet werkt voor mij.

We hebben gewerkt aan organisatie diagnose en de inrichting van mijn afdeling en aan persoonlijke ontwikkeling /coaching voor meer structuur en effectiviteit. Karen was voor mij de perfecte persoon om mee te praten en te sparren. Ze heeft een open houding, duidelijke werkwijze en goede mix van professionele, krachtige uitstraling maar wel met een warme benadering.”

Isabella de Jong, directeur, Kunstcentrum Zaandam

“Karen heeft het vermogen een setting te creëren waarin er ruimte is voor mensen om naar elkaar te luisteren en elkaar te begrijpen, doordat zij zich inleeft en begrijpt wat mensen beweegt. Maar zij daagt deelnemers ook uit om tot concrete afspraken te komen, waarin de deelnemers meegaan. Het resultaat is dat partijen productief kunnen zijn, er helderheid, draagvlak en bovendien enthousiasme is voor het huidig en toekomstig beleid. Dit alles draagt ertoe bij dat de diverse partijen thans op slagvaardige wijze samenwerken.”